СМЕСЕНИ ТОРОВЕ | Blends

Смесените торове или така наречените блендове не отстъпват по качества на химичните продукти. Всъщност... те са смесени химични продукти.
За да опровергаем митовете, че смесените торове не са ефикасни и че гранулите не попадат там, където трябва, взаимствахме най-добрите практики за производство на блендове от Западна Европа и Съединените Американски Щати, където фермерите не само предпочитат смесени торове за прецизно торене, но и притежават блендери, с които смесват торовете на ниво ферма.

Основната цел при използването на този тип продукти е прецизно торене на база на почвени лабораторни анализи. Така фермите оптимизират разходи, прилагайки точен брой единици от макро- и микро-елементи в производството си.

Подбираме високо-качествени суровини с относително еднакво тегло на гранулите, за да се осигури равномерно разпръскване в широк радиус( 23-50м):
- Уреа - гранулат, произход Египет
- Амониев сулфат, произход Испания и др.
- DAP/MAP, произход Русия( PhosAgro)
- Калиев сулфат/Калиев хлорид, произход Германия( K+S Kali) и други

Не допускаме използването на стандартен Амониев нитрат 34.4% в производството на смесени торове заради по-малките му гранули( афектира качеството на блендовете).

В готовност сме да предложим формулация по желание на клиента при минимална заявка от 24 тона.

Все още няма коментари.

Оставете коментар