Торове за листно третиране и фертигация

must 1 3
Пълна гама торове за оранжерийно и полско производство.

ФЕРТИЛЕНД предлага богат набор NPK формулации в кристална и гранулирана форма, иновативни течни торове на водещи мултинационални компании и стандартни суровини за хранене на растенията.

Основните формулации, с които оперираме при 100% водоразтворимите NPK, са обединени под два бранда: FERTILAND и Grow Plant.

Screen Shot 2017-01-18 at 11.19.15 AM

1. NPK 20-20-20+ME
2. NPK 12-40-12+ME
3. NPK 15-10-30+2MgO+ME
4. NPK 30-10-10+ME и други

Всички формулации се предлагат в две форми:
- изцяло в кристална форма;
- в съчетание между кристална форма и гранули азот като част от технология срещу сбиване на продукта( в случай, че се постави в склад за период над 2-3 месеца);

При стандартните суровини за оранжерийно и полско производство сме подбрали едни от най-качествените продукти, налични на пазара: калиев нитрат, калциев нитрат, магнезиев сулфат, монокалиев фосфат, МАР и др.
Стараем се да предлагаме всички работещи алтернативи при торенето, затова в портфолиото ни често ще срещате не чак толкова познати продукти като например: 100% водоразтворим Калиев хлорид за капково напояване( нарастващ тренд за торене при царевица).
При течните торове за листно третиране и фертигация залагаме на доказаното качество на мултинационални компании, които са със собствена развойна дейност и инвестират в иновации. За да получите подробна информация, ще очакваме Вашите конкретни запитвания на office@fertiland.bg.

 

Не е открито

Извиняваме се, но няма намерени резултати за търсения архив. Може би търсенето ще помогне за намирането на подобни публикации.